Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Het Geval van de waterbehandeling
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.
Thuis

Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

China Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. certificaten
Hallo goed liep Jessie, de waterplant van 5T/H RO! Perfecte kwaliteit en de uitstekende dienst! Dankuwel Jager! Ik zal meer orde in nabije toekomst zeker plaatsen!

—— Reid van Australië

Wij hebben zaken met Chunke-bedrijf vele jaren met hoge prestaties-kosten gedaan en de vriendschappelijke dienst, zulk een eerlijke fabriek, product is goed!

—— Edward van Zuid-Afrika

Hello-cara, vorige week ontving ik de waterfilter. Het kijkt SUPER!!! Dank!!! Dank u mijn vriend!!!

—— Joice van Polen

Het is vaak hier koopt van. En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank!

—— Fraser van Rusland

Goede prijs, goede kwaliteit en snel het leveren.

—— Robert van het UK

De brakke watermachine is zeer geschikt voor mijn project en ik heb het voor de tweede keer gekocht.

—— Hassan van Saudi-Arabië

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.
CHUNKE-FABRIEK
CHUNKE-FABRIEK
CHUNKE-FABRIEK
CHUNKE-FABRIEK
CHUNKE-FABRIEK
CHUNKE-FABRIEK
CHUNKE-FABRIEK
Onze Team
Het leveren

CHUNKE-FABRIEK

CHUNKE-FABRIEK

CHUNKE-FABRIEK

CHUNKE-FABRIEK

CHUNKE-FABRIEK

CHUNKE-FABRIEK

CHUNKE-FABRIEK

Onze Team

Wij hebben 2 ontwerpingenieur, 1 electricalandplc ingenieur

Het leveren

Wij leveren producten.

 • lopende band

  Chunke die constant ethische bedrijfspraktijken op elk punt in het ontwerp heeft omhelst, bouwt en levering, en een bedrijf dat een goed-rond gemaakt, meertalig team van hartstochtelijke mensen achter elk facet en las heeft die in deze industriële de reinigingssystemen van het rangwater gaan. U weet dat wanneer u CHUNKE verkiest om uw systeem te ontwerpen en te vervaardigen u een bedrijf hebt gekozen dat jaren van ervaring en een ware liefde voor het verstrekken van schoon water in uw nieuw systeem zal gieten.

   

  Onze fabriek wordt gevestigd in Baiyun-District, Guangzhou, dicht bij Baiyun-Luchthaven. Onze fabriek heeft een totale oppervlakte van 5.000 vierkante meters, die voor workshops en pakhuizen wordt gebruikt.

   

  CHUNKE als omgekeerde osmosebedrijf begon als visie in 2009 de efficiënte, hoogwaardige oplossingen van de waterbehandeling voor mensen en plaatsen over de hele wereld te verstrekken. Van het is bescheiden begin als één winkel van de menseningenieur aan de volledige fabriek van vandaag met een team van hoogste ingenieurs, verkoop en ondersteunend personeel dat de visie hetzelfde is gebleven.

   

  Een omgekeerde osmosefabrikant die bij het gebruiken van bovenkant van de lijncomponenten van Vontron, Dow, Toray, Grundfos en veel meer beroemd merk altijd prided.

 • OEM / ODM

  Een hartstochtelijke en ethische geest weten, die dat het water zulk een kostbare middel rond de wereld, de uitvoer meer dan 100 landen is. CHUNKE gelooft dat elke daling van water die van hun systemen stroomt een daling is die helpt om de wereld te bewaren.

   

  De definitieve manier dat CHUNKE aangezien een fabrikant van de waterbehandeling, zijn leent dien het beschermen van middelen in is door het meest efficiënte systeem op de markt op te bouwen.

   

  Wij willen u verzekeren dat ons verkoopteam bereid is om u bij om het even welke onderzoeken te helpen u betreffende om het even wat van specifieke projecten, opgegeven prijzen, OEM/ODM of belangen zou kunnen hebben in het worden een verdeler/een handelaar.

 • R & D

  CHUNKE is scherp om de evolutie van technologie te volgen. Een speciaal team is verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkeling. Het team kijkt binnen aan nieuwe oplossingen, vennootschappen en, in het algemeen alle vaardigheden die prestaties voor elk project kunnen aanbieden.

   

  CHUNKE is in constant contact met onderzoekscentra, universiteiten en wetenschappelijke partners, en gebruik het volledige potentieel van bestaande kennis en vaardigheden.

   

  Dit resulteert in de toepassing die van nieuwe technologieën, en/of nieuwe Hulpmiddelen vergunning geven ontwikkelen.

   

  Onze geschiedenis is volledig van maatoplossingen die voor werkelijk moeilijke klantenproblemen oplossen. Daarom worden wij toegekend door de Overheid van China door Geavanceerd technisch bedrijf.

Contactgegevens
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Jessie LI

Tel.: +86-17502033136

Fax: 86-020-22895083

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)